VORES BIDRAG TIL EN BÆREDYGTIG FREMTID

Vi laver allerede næringsrig og smagfuld foder som katte elsker, men vi stopper ikke her! Udforsk vores initiativer og handlinger, som har til mål, at skabe en mere bæredygtig og håbefuld fremtid.

Sheba Hope
Fisk fra bæredygtige fiskerier

Fisk fra bæredygtige fiskerier

Undersøg nærmere
Nyskabende emballage

Nyskabende emballage

Undersøg nærmere
Håndtering af klimaforandringer

Håndtering af klimaforandringer

Undersøg nærmere
Genopbyggelse af koralrev

Genopbyggelse af koralrev

Undersøg nærmere
Verdens koralrev er i fare. Hvis vi intet gør, kan dette livsvigtige økosystem forsvinde for altid. Men der findes håb!
Vi har startet verdens største genopbygningsprogram af koralrev, som har til mål, at bevare og genopbygge koralrev og dermed livet i havene.
Se vores film, så hjælper du med at genopbygge koralrev
Undersøg nærmere
Sheba Hope

BÆREDYGTIG FISKERI: BEVARER RESSOURCER TIL FREMTIDIGE GENERATIONER

Det er en prioritet for Sheba®, at tilbyde vores kattevenner lækkert foder med integritet, både gennem ansvarlig indkøb af de fineste råvarer og gennem vores fremstillingsproces. Vi mener, at virkelig god foder ikke kun kommer fra eksperttilberedning, men også fra udvalgte ingredienser, der er indkøbt med omhu. For at støtte vores mål om bæredygtig udvikling, har vi samarbejdet med Marine Stewardship Council, en international non-profitorganisation, der anerkender og belønner indsatsen for, at beskytte havene og sikre levering af havets fisk og dyr i fremtiden. Certified sustainable seafood

BÆREDYGTIGE FISK PÅ MENUEN HOS SHEBA®

I øjeblikket er 83%* af Sheba®-fiskeopskrifter mærket med den blå MSC-etiket og dette er kun det første skridt: Målsætningen er, at alle Sheba® fiskeprodukter skal være bæredygtigt produceret. Det betyder udsøgt og bæredygtigt kattefoder, som du og selv din mest kræsne katteven kan føle sig veltilpas ved at nyde.

HVAD ER BÆREDYGTIG FISKERI?

What is
sustainable
fishing?

Når du ser den blå MSC-fiskeetiket på et produkt, kan du være sikker på, at det er:

Fra en certificeret bæredygtig kilde - hvert MSC-certificeret fiskeri er blevet vurderet uafhængigt af dets specifikke indvirkning på de vilde fiskebestande og de økosystemer, de er en del af.

Håndteret med omhu - langs forsyningskæden fra hav til tallerken, er MSC-certificeret fisk og havdyr adskilt fra ikke-certificerede. Det er tydeligt mærket, så det kan spores til et certificeret bæredygtigt fiskeri.

Pålidelig - regelmæssige DNA-test har vist, at MSC-mærkede produkter er mærket korrekt. Så du kan stole på, at fisken er, hvad dens emballage eller menu siger den er.

Troværdige - i over 20 år har MSC arbejdet sammen med forskere, fiskeri, fisk- og skaldyrsproducenter og mærker, for at udvikle deres standarder og fremme bæredygtig fiskeri. MSC anerkendes af både FN's Fødevare- og Landbrugsorganisation og Global Sustainable Seafood Initiative

*% af Sheba®-fiskeprodukter i Europa bærer MSC-logoet

UNDERSØG ALLE DE LÆKRE MSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ SHEBA®-MENUEN

MARS & BÆREDYGTIGE FISK

Fisk og skaldyr er en vigtig del af kosten hos mange kæledyr og mennesker over hele verden. I Mars er vi forpligtet til at undersøge og implementere flere og flere bæredygtige metoder til indkøb af fisk og skaldyr på. På denne måde kan fortsætte med at tilbyde produkter, som indeholder fisk på en måde, der er sundt for mennesker, kæledyr og miljøet.

MARS “SUSTAINABLE IN A GENERATION” PLAN

Verden står overfor omfattende udfordringer. Fattigdom, vandbelastning, klimaændringer og andre sociale og miljømæssige problemer holder potentialet tilbage hos mennesker, samfund og erhvervsliv. Lær om, hvordan Mars forholder sig til løsninger af disse udfordringer.

MARS PETCARE BÆREDYGTIGHEDSPLAN

Hos Mars har vi et ansvar, at vores beslutninger og handlinger bidrager til et mere bæredygtigt samfund, både lokalt og globalt. Derfor arbejder vi på at skabe et positivt aftryk på tværs af alle vores kældedyrsfoderbrands.