BÆREDYGTIG FISKERI: BEVARER RESSOURCER TIL FREMTIDIGE GENERATIONER

Det er en prioritet for Sheba® at tilbyde vores kattevenner lækkert foder med integritet, både gennem ansvarlig indkøb af de fineste råvarer og gennem vores fremstillingsproces. Vi mener, at virkelig lækker foder ikke kun kommer fra eksperttilberedning, men også fra udvalgte ingredienser, der er indkøbt med omhu. Certified sustainable seafood For at støtte vores mål om bæredygtig udvikling har vi samarbejdet med Marine Stewardship Council, en international nonprofitorganisation, der anerkender og belønner indsatsen for at beskytte havene og sikre levering af havets fisk og dyr i fremtiden. Når du ser det blå MSC fiskemærke på Sheba® produkter, kan du være sikker på at alle fiskene i produktet er kommet fra en sporbar og bæredygtig kilde.

BÆREDYGTIGE FISK PÅ MENUEN HOS SHEBA®

I øjeblikket er 83%* af Sheba®-fiskeopskrifter mærket med den blå MSC-etiket. Og dette er kun det første skridt: Målsætningen er at alle Sheba® fiskeprodukter skal være bæredygtigt produceret. Det betyder udsøgt, bæredygtigt kattefoder, som du og selv din mest kræsne katteven kan føle sig veltilpas ved at nyde.

HVAD ER BÆREDYGTIG FISKERI?

What is
sustainable
fishing?

Når du ser den blå MSC fiskeetiket på et produkt, kan du være sikker på, at det er:

Fra en certificeret bæredygtig kilde - hvert MSC-certificeret fiskeri er blevet vurderet uafhængigt af dets specifikke indvirkning på de vilde fiskebestande og de økosystemer, de er en del af.

Håndteret med omhu - langs forsyningskæden fra hav til tallerken, er MSC-certificeret fisk og havdyr adskilt fra ikke-certificerede. Det er tydeligt mærket, så det kan spores til et certificeret bæredygtigt fiskeri.

Pålidelig - regelmæssige DNA-test har vist, at MSC-mærkede produkter er mærket korrekt. Så du kan stole på, at fisken er, hvad dens emballage eller menu siger den er.

Troværdige - i over 20 år har MSC arbejdet sammen med forskere, fiskeri, fisk- og skaldyrsproducenter og mærker for at udvikle deres standarder og fremme bæredygtigt fiskeri. MSC anerkendes af både FN's Fødevare- og Landbrugsorganisation og Global Sustainable Seafood Initiative.

*% af Sheba®-fiskeprodukter i Europa bærer MSC-logoet

UNDERSØG ALLE DE LÆKRE MSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ SHEBA®-MENUEN

MARS & BÆREDYGTIGE FISK

Fisk og skaldyr er en vigtig del af kosten hos mange kæledyr og mennesker over hele verden. I Mars er vi forpligtet til at undersøge og implementere flere og flere bæredygtige metoder til indkøb af fisk og skaldyr på, så vi kan fortsætte med at tilbyde produkter, som indeholder fisk på en måde, der er sundt for mennesker, kæledyr og miljøet.

UNDERSØG NÆRMERE

MARS “SUSTAINABLE IN A GENERATION” PLAN

Verden står overfor omfattende udfordringer. Fattigdom, vandbelastning, klimaændringer og andre sociale og miljømæssige problemer holder potentialet tilbage hos mennesker, samfund og erhvervsliv. Lær om, hvordan Mars forholder sig til løsninger af disse udfordringer.

UNDERSØG NÆRMERE